dimarts, 17 de desembre del 2013

Vic, ciutat pilot en el foment de la lectura



Aquest curs 2013/14, s'ha portat a terme un acord per tal de iniciar un projecte que planteja un canvi metodològic que millorarà la competència lectora dels alumnes. Aquest, es portarà a terme a sis escoles de Vic, i està previst que de cara al curs vinent s'apliqui a altres escoles del territori català.

L'Estel, a través del Projecte FET, és el que coordinarà aquest projecte. El Projecte FET (Fem una Escola per a Tots) fa anys que dedica el seu temps a millorar la competència lectora. Aquest equip és el que farà l'assessoraments als centres educatius, per tal de poder aplicar aquesta metodologia.

Dijous passat, 12 de Desembre, es va porta a terme una reunió a l'Ajuntament de Vic en la que es va formalitzar l’acord de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic i els sis centres educatius de la ciutat que participaran a la prova pilot.
A la reunió hi van assistir representants de totes les parts implicades, la Sra. Anna Erra, Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vic, la Sra. Alba Espot, Directora General d'Educació Infantil i Primària, el Sr. Josep Ramírez, Director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, la Sra. Cristina Pellisé, Subdirectora General d'Ordenació i Atenció a la diversitat, el Sr. Josep Font, director de l'escola Estel i les direccions dels sis centres participants: Escola Andersen, Escola Doctor Salarich, Col·legi Escorial, Escola Guillem de Mont-rodon, Col·legi Pare Coll , Col·legi Sagrat Cor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada