dijous, 18 d’abril del 2013

High School Musical

Dins del crèdit d’interpretació, els alumnes de Secundària, estem fent una adaptació del musical juntament amb els alumnes de 6è de l’escola “ Guillem de Mont-rodon” de Vic. Fa uns anys, els alumnes de Secundària de l’Estel vam fer una adaptació de la pel·lícula “Grease”, que va ser una experiència molt satisfactòria. Aquesta vegada no volíem fer-ho sols, sinó juntament amb altres nois i noies. La proposta la varem fer a aquesta escola, ja que amb ells, ja fa uns anys, col·laborem amb altres activitats com l’Olímpic Vic.

L’objectiu principal és potenciar la inclusió escolar i la cohesió social de l’alumnat de les dues escoles.

La filmació i muntatge de la pel·lícula va a càrrec de la secció d’Audiovisuals de la Universitat de Vic.

Al llarg del curs, les dues escoles hem fet l'adaptació de la pel.lícula i hem assajat les diferents escenes. El passat dilluns dia 8 d'abril es va començar el rodatge que es porta a terme en diferents localitzacions de la ciutat de Vic. El rodatge finalitzarà a finals d'abril, llavors s'iniciarà la tasca de post producció i es preveu fer a final de curs una estrena ben sonada.

1 comentari:

  1. En els vostres companys del taller de Sant Tomàs de Calldetenes ens agradaria molt veure el resultat d'aquest musical.

    ResponElimina